Επικοινωνία : (+30) 2410 555 555
Γλώσσα :

NaniSecurity ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Πρωταρχικό μέλημα της NaniSecurity, με απώτερο σκοπό τη βελτιστοποίηση των μέτρων φύλαξης, του επιπέδου συνεργασίας μεταξύ των μερών και την εμπέδωση αισθήματος ασφαλείας των εργαζομένων στις φυλασσόμενες εγκαταστάσεις, η οποία διέπεται από κανόνες ασφαλείας, πρόληψης, αντιμετώπισης έκτακτων συμβάντων με ταυτόχρονη εύρεση άμεσων λύσεων προς αποτροπή τυχόν μελλοντικών, είναι ο επαληθεύσιμος (QR PATROL) έλεγχος  και εποπτεία αυτού, η συνεχής εκπαίδευση(επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα )  του προσωπικού της σε δια δραστική αίθουσά της, από τον Γεν. Δντή της και υπό την καθοδήγηση του <<Security Advisor>> της εταιρείας  Αντ/γο ΕΛ.ΑΣ ε.α.

Ο τελευταίος  μεταξύ των άλλων είναι πιστοποιημένος (Ε.Ο.Π.Ε.Π.- ΚΕΕ) ως προς την εκπαίδευση ενηλίκων σε θέματα ασφαλείας “Security” . Τ’ανωτέρω συμπληρώνονται  μέσω ειδικών σεμιναρίων-οδηγιών από δημόσιους φορείς, όπως το ΚΕΕ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ιδιωτικούς αντίστοιχα όπως η G.E.P (ειδική εταιρεία σε θέματα safety με πανελλήνια εμβέλεια), π.χ “Οδηγίες αντιμετώπισης συνθηκών κατά τη θερινή περίοδο” κ.α., αποσκοπώντας πάντα στην αρμονική βελτίωση  του ‘’Safety’’ & του‘’Security’’.

nanis security
nanis security sidebar logo

NaniSecurity Δραστηριοποιείται στον τομέα των υπηρεσιών φύλαξης και των συστημάτων ασφαλείας

διαθέτοντας υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης και τεχνογνωσίας παρέχει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών ασφαλείας, που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη φύλαξης

Η NaniSecurity είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των υπηρεσιών φύλαξης και των συστημάτων ασφαλείας, διαθέτοντας υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης και τεχνογνωσίας. Η εταιρεία παρέχει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών ασφαλείας, που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη φύλαξης.

Το έμπειρο, ειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό μας μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία σε οποιοδήποτε έργο ή αποστολή φύλαξης, προσφέροντας εγγυημένη ασφάλεια σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρεία διαθέτει όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό, καθώς και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, γι’ αυτό και είναι σε θέση να ανταποκρίνεται ακόμη και στις πιο απαιτητικές φυλάξεις.

Όλα τα μέλη του προσωπικού μας διαθέτουν την απαιτούμενη ειδική άδεια, καθώς και άριστη εκπαίδευση, γι’ αυτό είναι σε θέση να αναλάβουν οποιονδήποτε τομέα φύλαξης χρειαστεί

Ειδικότερα όλο το προσωπικό  της εταιρείας με άδεια Ι.Ε.Π.Υ.Α κατηγορίας Α’ & Β’ που χρησιμοποιούν και εταιρικά οχήματα έχουν παρακολουθήσει και πιστοποιηθεί αντίστοιχα από εξουσιοδοτημένο φορέα σε θέματα αμυντικής οδήγησης «Defensive Driving Course Certificate»

Πιστοποιήσεις για το σύνολο των υπηρεσιών της

 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO 9001
 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ OHSAS 18001:2007
 • ΕΛΟΤ 1801:2002
 • Άδεια στολής από ΓΕΕΘΑ
 • Αδεια ειδικού ραδιοδικτύου καθώς και όλες τις προβλεπόμενες άδειες

Οι υπάλληλοι επιμορφώνονται ετησίως με σεμινάρια πρώτων βοηθειών και πυρασφάλειας από ειδικούς συνεργάτες

Η Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας, NaniSecurity, απαλλαγμένη από οικονομικές, δανειακές, και άλλες αγκιστρώσεις, με πάθος, συνέπεια και εργατικότητα, αλλά και γνώμονα τις αρχές – αξίες που την διέπουν, ξεπερνά τις δυσκολίες τόσο του κλάδου ασφάλειας που δραστηριοποιείται, όσο και γενικότερα της εποχής μας.

NaniSecurity Στη δράση μας, πρωταρχικό μας μέλημα

Ο σεβασμός στον πελάτη

Αφουγκραζόμαστε, τις ανάγκες του και προσπαθούμε να τις καλύψουμε, προσαρμοζόμενοι σ’αυτές, σύμφωνα με τη εκάστοτε οικονομική συγκυρία και πάντοτε παρακολουθώντας τις τεχνολογικές τάσεις της εποχής.

Η εξειδίκευση

Εξειδικευόμαστε, παρακολουθώντας τις εξελίξεις τόσο στο χώρο μας, αλλά και παγκοσμίως και εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας, σύμφωνα μ’αυτές.

Η συνεχής βελτίωση

Πρόκληση για μας, κάθε χρόνο να είμαστε όλο και καλύτεροι, αποδοτικότεροι, με απώτερο σκοπό την ηγετική θέση στον κλάδο.

Η επιλογή κατάλληλου προσωπικού και η διαρκής εκπαίδευσή

Βασικό μας μέλημα, η πρόσληψη του κατάλληλου προσωπικού (ειδική αξιολόγηση), η άρτια εκπαίδευσή του – για κάθε αποστολή φύλαξης ξεχωριστά και η μεταλαμπάδευση των αρχών που μας διέπουν:

 1. Πειθαρχία.
 2. Συνέπεια.
 3. Εχεμύθεια.
 4. Αποτελεσματικότητα.
Η ακεραιότητα

Το ήθος και η αξιοπιστία στις συναλλαγές μας, είναι αποτέλεσμα των απαραίτητων προσόντων, που κοσμούν τα στελέχη μας και όλο το προσωπικό μας.

NaniSecurity Υπηρεσίες

 • Φύλαξη επαγγελματικών χώρων
 • Φύλαξη Αθλητικών Ενώσεων
 • Φύλαξη μεγάλων Κατασκευαστικών έργων
 • Φύλαξη Φωτοβολταικων και Αιολικών πάρκων
 • Φύλαξη εκδηλώσεων, πολιτιστικών δρώμενων, αθλητικών αγώνων
 • Προστασία προσώπων & access control
 • 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων (Κ.Λ.Σ)
 • Υπηρεσίες Patrol – Περιπολικό άμεσης επέμβασης
 • Φύλαξη & συναγερμοί κατοικιών

Επιπλέον, η εταιρεία μας διαθέτει προηγμένα συστήματα ασφαλείας, που καλύπτουν τις ανάγκες φύλαξης κάθε χώρου. Προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες, για εγγυημένη απόδοση.

NaniSecurity Προϊόντα

 • Συστήματα συναγερμού 
 • Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης CCTV
 • Συστήματα ελέγχου – Access Control
 • Συστήματα πυρασφάλειας
nanis security

Επικοινωνείστε μαζί μας
για να ζητήσετε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει

2410-555555
6948-068740

ή στείλτε μας email στο

Αρμόδιος θα επικοινωνήσει
άμεσα μαζί σας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Δέσμευση εταιρείας

nanis security
nanis security sidebar logo

1. Δέσμευση της Διοίκησης

Η πολιτική της εταιρείας NaniSecurity, στον χώρο της ποιότητας εκφράζεται με την πλήρη δέσμευση της Διοίκησης για:

 • την συνειδητή εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας με πεδίο εφαρμογής – πιστοποίησης την ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και το ΕΜΠΟΡΙΟ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, και την συνεχή προσπάθεια βελτίωσης της αποτελεσματικότητας του
 • την πλήρη εναρμόνιση της και την συμμόρφωση της με τις νομικές και τις κανονιστικές απαιτήσεις που αφορούν την λειτουργίας της, τα προϊόντα και το σύστημα διαχείρισης Ποιότητας. Βασική, αποτελεί η τήρηση της σχετικής ευρωπαϊκής και εθνικής νομοθεσίας & η συμμόρφωση με τις ισχύουσες προδιαγραφές τυποποίησης και τεχνικές οδηγίες της ΕΕ
 • τη μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της, για τα προσφερόμενα προς αυτούς προϊόντα και υπηρεσίες ασφαλείας, χρησιμοποιώντας την καλύτερη διαθέσιμη τεχνολογία και τεχνογνωσία για τις οικονομικές δυνατότητες της επιχείρησης

2. Πολιτική Ποιότητας της επιχείρησης - Αντικειμενικοί σκοποί

η διοίκηση της εταιρείας θα διαθέτει κάθε φορά, και σε όποιο βαθμό χρειαστεί, υλικούς πόρους και έμψυχο δυναμικό προβαίνοντας σε ανάλογες επενδύσεις. Η εταιρεία σύμφωνα με το επιχειρησιακό της σχέδιο θα καλύπτει τις προβλεπόμενες ανάγκες της σε προσωπικό και εξοπλισμό βάση των απαιτήσεων εκπλήρωσης των στόχων ποιότητας. Η Πολιτική Ποιότητας της επιχείρησης αποτυπώνεται γενικά στους κάτωθι αντικειμενικούς σκοπούς:

 • Την συνεχή ανάπτυξη και την αύξηση του μεριδίου αγοράς της επιχείρησης, με συγκεκριμένη σύννομη πολιτική διαχείρισης στα θέματα Υγιεινής & Ασφάλειας της εργασίας, περιβαλλοντικών επιπτώσεων και κοινωνικής εταιρικής ευθύνη
 • Την επίτευξη, την διατήρηση και την βελτίωση της εικόνας και της αξιοπιστίας της, παρέχοντας υπηρεσίες και προμηθεύοντας εξοπλισμό ασφαλείας σταθερής υψηλής ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές και στηριζόμενα σε αποτελεσματικές υπηρεσίες
 • Την διαρκή ενίσχυση της στερεής και εποικοδομητικής σχέσης με τους πελάτες, με την διατήρηση συνεχούς ενημερότητας για τις ανάγκες τους, όσον αφορά την ποιότητα & την εξυπηρέτηση και τον προγραμματισμό των εκάστοτε ποιοτικών βελτιώσεων στα συστήματα ασφάλειας, με βάση τις πληροφορίες που επιστρέφουν από αυτούς.

3. Στόχοι Ποιότητας

Η βασική πολιτική ποιότητας, με γνώμονα την οποία προγραμματίζονται όλες οι ενέργειες της  NaniSecurity, τυγχάνει ευρείας δημοσιότητας εντός και εκτός της επιχείρησης και συνοψίζεται στο κάτωθι πλαίσιο στόχων ποιότητας:

 • Να επιτυγχάνει και να διατηρεί την ποιότητα των υπηρεσιών φύλαξης και ασφαλείας, στο επίπεδο που υπόσχεται στους πελάτες, και σύμφωνα με τις συμβατικές και τις νόμιμες υποχρεώσεις της. Έμφαση θα δίνεται στην καταλληλότητα του εξοπλισμού ασφαλείας και στην επάρκεια και τη συνεχή εποπτεία του προσωπικού ασφαλείας, με διαρκή στόχο τη μείωση των μη συμμορφώσεων - αποκλίσεων.
 • Να βελτιστοποιεί τις ειδικές διεργασίες φύλαξης και ασφάλειας, με τη χρήση νέων τεχνολογιών, ώστε να γίνουν πιο αποτελεσματικές με στόχο την μείωση των λαθών, επανεργασιών και της κοστολογικής επιβάρυνσης των τελικών υπηρεσιών
 • Να υλοποιεί τις εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα παράδοσης, μέσα στις συμφωνημένες προθεσμίες και πάντα σύμφωνα με τους καθορισθέντες όρους και να πληροφορεί προκαταβολικά τους πελάτες της για τα τελικά χαρακτηριστικά των συστημάτων που εγκαθιστά και τις επιδόσεις αυτών. Συνεχής βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών και μείωση των παραπόνων.

NaniSecurity ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΕΝΔΥΣΗ - Μ.Α.Π

κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας, γενικώς ή σε χώρο εργοταξίου
nanis security
nanis security sidebar logo

Μέσα Ατομικής Προστασίας - Προβλεπόμενη Ένδυση

Η NaniSecurity λαμβάνοντας όλα τα επιβαλλόμενα από το Νόμο μέτρα έχει χορηγήσει στο προσωπικό της  όλα τα κατάλληλα Μέσα Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.), αναλόγως των εκτελούμενων εργασιών.

Έχει ορίσει Τεχνικό ασφαλείας και Ιατρό εργασίας(όπου χρειάζεται ανάλογα με τον σχετικό Νόμο), για εκτίμηση και πρόληψη επαγγελματικού κινδύνου, προστασία από βλαπτικούς παράγοντες, ενημέρωση των εργαζομένων κ.λ.π.

Έτσι λοιπόν, όλο το προσωπικό φύλαξης κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας του υποχρεούται να πειθαρχεί:

α. Φορώντας την προβλεπόμενη από το Νόμο στολή της επιχείρησής μας(μαύρο παντελόνι με πλάγιες τσέπες τύπου εκστρατείας, μπλε ρουά πουκάμισο με μακρύ μανίκι/μπλουζάκι με κοντό μανίκι για χειμώνα ή καλοκαίρι αντίστοιχα, με διακριτικά στους ώμους και μαύρο τζόκεϊ με διακριτικά στο μπροστινό μέρος),

β. Φορώντας το αλεξίσφαιρο γιλέκο (με διακριτικά αυτοκόλλητα σκρατς “PRIVATE SECURITY – NANIS SECURITY” σύμφωνα με τον Νόμο, την κονκάρδα με τα ατομικά του στοιχεία και την ειδική ταυτότητα.

δ. Ελέγχοντας κατά την ανάληψη της υπηρεσία του εκτός των υπολοίπων, τα φορητά μέσα επικοινωνίας που του έχουν χρεωθεί, π.χ ασύρματοι, κινητό τηλέφωνο για την σωστή λειτουργία τους. Εάν δεν λειτουργεί να το αναφέρει αρχικά προφορικά στον κ. Επόπτη και στην συνέχεια γραπτά στα γραφεία της εταιρείας μας (email ή φαξ).

γ.

(1) Μπότες ασφαλείας,

(2) Κράνος εργασίας,

(3) Ανακλαστικό κίτρινο γιλέκο

(4) Γυαλιά προστασίας.

(5) Γάντια εργασίας.

(6) Μακρυμάνικο πουκάμισο.

Παράδειγμα: σχετικές οδηγίες για εκτέλεση υπηρεσίας φύλαξης σε εργοτάξιο

« Όταν το προσωπικό φύλαξης προσεγγίζει τα μηχανήματα για οπτικό έλεγχο (πεζή ή εποχούμενη περιπολία) θα πρέπει υποχρεωτικά να φοράει τον παραπάνω εξοπλισμό. Ειδικότερα, εάν βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 30 μέτρων από την εκτέλεση οποιονδήποτε εργασιών θα πρέπει να φοράει απαραίτητα τον υπόψη εξοπλισμό (γ’). Ο κανόνας είναι ότι εντός του RoW (Right of Way: Λωρίδα Γης πλάτους 38 μέτρων που διεξάγονται οι εργασίες του αγωγού) άπαντες φορούν τον υπόψη εξοπλισμό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για τα camp & PY, το προσωπικό φύλαξης υποχρεούται εντός του φυλακίου ή του οχήματος(σε περίπτωση που δεν υπάρχει φυλάκιο) να φέρει τον υπ’αριθμ. γ’ (2,4,5,6) εξοπλισμό μαζί του, απαραίτητα όμως να φοράει τα προβλεπόμενα ως άνω α’, β’ και γ’(1,3)».