Επικοινωνία : (+30) 2410 555 555
Γλώσσα :
nanis security

Επικοινωνείστε μαζί μας
για να ζητήσετε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει

2410-555555
6948-068740

ή στείλτε μας email στο

Αρμόδιος θα επικοινωνήσει
άμεσα μαζί σας

Πιστοποιήσεις

Υπηρεσίες ασφάλειας και προστασίας για Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

NaniSecurity
  • Ιδιωτικά κολέγια και Πανεπιστήμια
  • Κοινωφελή κολέγια και Ιδρύματα
  • Κρατικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
  • Βρεφονηπιακούς σταθμούς, ιδιωτικούς και μη
nanis security sidebar logo

Κατάστρωση σχεδίου φύλαξης

Πρέπει να ληφθεί από την πρώτη στιγμή, σοβαρά υπόψη, ότι πέραν των εγκαταστάσεων–κτιρίων, τα οποία αποτελούν μέρος των περιουσιακών στοιχείων ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος, η ύπαρξη και μόνο των φοιτητών εντός και εκτός των ορίων φύλαξης, αποτελεί λόγο περαιτέρω προσοχής, από μέρους μας, της φύλαξής του, για λόγους ευνόητους.

Πολλές από τις εγκαταστάσεις ενός τέτοιου ιδρύματος, είναι πανάκριβες, και μάλιστα πληρωμένες από τον ελληνικό λαό. Επομένως χρειάζεται από μέρους μας επισταμένη προσοχή, εγκατάσταση του κατάλληλου συστήματος συναγερμού, και φυσικά περιπολία του χώρου κατά τις νυχτερινές ώρες, είτε για την προφύλαξη των εγκαταστάσεων του εν λόγω χώρου, είτε για την προστασία των φοιτητών, με ότι αυτό περιλαμβάνει.

Η επιλογή του κατάλληλου προσωπικού

Το προσωπικό που θα τοποθετηθεί για μια τέτοια φύλαξη, πρέπει να διέπεται από συγκεκριμένες αρχές, κάτι που θα πραγματοποιηθεί με την κατάλληλη εκπαιδευτική διαδικασία.

Καθώς η ζήτηση για υπηρεσίες ασφαλείας σε χώρους όπως Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, αυξάνεται, μέσα σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον,η NaniSecurity προσφέρει λύσεις με επαγγελματισμό, χωρίς συμβιβασμούς και περικοπές κρίσιμων υπηρεσιών ασφάλειας και προστασίας, προς την εκπαιδευτική κοινότητα.