Επικοινωνία : (+30) 2410 555 555
Γλώσσα :
nanis security

Επικοινωνείστε μαζί μας
για να ζητήσετε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει

2410-555555
6948-068740

ή στείλτε μας email στο

Αρμόδιος θα επικοινωνήσει
άμεσα μαζί σας

Πιστοποιήσεις

Υπηρεσίες ασφάλειας και προστασίας για Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

NaniSecurity
  • Σταθμούς τραίνων
  • Σταθμούς λεωφορείων αστικής ή υπεραστικής μεταφοράς
  • Αεροδρόμια, ανεξαρτήτου μεγέθους
  • Λιμάνια, ανεξαρτήτου μεγέθους
nanis security sidebar logo
nanis security

Κατάστρωση σχεδίου φύλαξης

Πραγματοποιώντας επιτόπιους ελέγχους, προσπαθούμε να εντοπίσουμε πρώτα από όλα σε ποια σημεία κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των επιβατών, κατά την αναμονή τους, αλλά και κατά την επιβίβασή τους στα διάφορα μέσα μεταφοράς. Εκεί, φροντίζουμε να πραγματοποιούμε επισταμένες περιπολίες και να προειδοποιούμε το κοινό, για την επικινδυνότητα του σημείου. Φροντίζουμε αν μη τι άλλο, να τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας που ορίζει ο ίδιος ο φορέας για το επιβατικό κοινό και όπου χρειάζεται, εντοπίζοντας κενά ασφαλείας, ενισχύουμε τους υπάρχοντες με περαιτέρω περιπολίες και με την δέουσα προσοχή μας.

Στα σημεία ιδιαίτερης προσοχής, όπως χώροι στάθμευσης, διάφοροι χώροι αναμονής, εστιατόρια ή καφετέριες, προβλήτες επιβίβασης, εγκαθιστούμε κλειστό σύστημα παρακολούθησης, με κάμερες περιστροφικές ή στατικές, νυκτός, ώστε να αποτρέψουμε ή να καταγράψουμε τυχόν παράνομες πράξεις.

Η NaniSecurity, είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες ασφάλειας σε κάθε μέσο μαζικής μεταφοράς. Δημιουργώντας προσαρμοσμένες λύσεις για κάθε μέσο, κάνει την μεταφορά του κοινού ασφαλέστερη, τουλάχιστον όσον αφορά την αναμονή του και βελτιώνει την εικόνα του κρατικού φορέα, μειώνοντας ή και εξαλείφοντας τις παραβάσεις. Με την παρουσία μας σε κάθε χώρο αναμονής, προστατεύουμε το κοινό από κάθε κίνδυνο, κυρίως τις νυχτερινές ώρες.

Σε σταθμούς τραίνων, σταθμούς λεωφορείων, λιμάνια, αλλά και αερολιμένες, η NaniSecurity συνεργάζεται με τους αρμόδιους φορείς, πραγματοποιώντας επιτόπιους ελέγχους. Ακούγοντας τις ανάγκες του προσωπικού του κάθε φορέα, αλλά και τις ανάγκες του επιβατικού κοινού, αποτελεί αποτελεσματικό συνεργάτη του Οργανισμού – πελάτη της, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του κοινού.