Επικοινωνία : (+30) 2410 555 555
Γλώσσα :
nanis security

Επικοινωνείστε μαζί μας
για να ζητήσετε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει

2410-555555
6948-068740

ή στείλτε μας email στο

Αρμόδιος θα επικοινωνήσει
άμεσα μαζί σας

Πιστοποιήσεις

Περιπολικά Άμεσης ΕπέμβασηςNaniSecurity 

Τα περιπολικά της NaniSecurity, σε συνεργασία με το Κέντρο Λήψης Σημάτων, ελέγχουν προληπτικά, καταγράφουν με ηλεκτρονικά μέσα και αναφέρουν κάθε αξιοποιήσιμη πληροφορία που αφορά στους φυλασσόμενους χώρους.

Με τη λήψη ανάλογου σήματος, μεταβαίνουν άμεσα στον αντίστοιχο στόχο – σημείο εξασφαλίζοντας τον απολύτως αναγκαίο χρόνο ανταπόκρισης, για κάθε περιστατικό και ακολουθώντας συγκεκριμένη διαδικασία προσέγγισης, ελέγχουν και αποτρέπουν , αναφέρουν αξιόπιστα και επαληθεύσιμα, τα πλέον χρήσιμα για την περίπτωση στοιχεία/πληροφορίες.

nanis security sidebar logo

Πρωταρχικός τους στόχος

καθ’όλη την διάρκεια κίνησής τους στους τομείς, είναι η αποτροπή κρουσμάτων κλοπής, ζημιών, βλαβών, κ.α παρανόμων ενεργειών, σε βάρος των περιουσιακών στοιχείων των συνδρομητών μας.

Μέλημά τους

η συνεργασία με τις κατά τόπους Αστυνομικές Αρχές, ούτως ώστε, συντρεχούσης περιπτώσεως, η κοινή τους δράση ν’αποβαίνει πάντοτε σε όφελος των συνδρομητών μας και της περιουσίας αυτών.

Ο χρόνος ανταπόκρισης

Σε κάθε περιστατικό, είναι το κρίσιμο στοιχείο, στο οποίο η NaniSecurity ξεχωρίζει στον χώρο δραστηριοποίησής της και ο παράγοντας που την καθιστά πλέον αξιόπιστη στη δράση της.

Η εκπαίδευση των πληρωμάτων

Διασφαλίζει όλα τα παραπάνω σε απόλυτο βαθμό, ώστε η NaniSecurity να μην διστάζει να παρέχει ταυτόχρονα στους συνδρομητές – πελάτες της, υψηλό συμβόλαιο Αστικής Ευθύνης, σε περίπτωση διαπίστωσης τυχόν αμέλειας ή ολιγωρίας του προσωπικού της.