Επικοινωνία : (+30) 2410 555 555
Γλώσσα :
nanis security

Επικοινωνείστε μαζί μας
για να ζητήσετε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει

2410-555555
6948-068740

ή στείλτε μας email στο

Αρμόδιος θα επικοινωνήσει
άμεσα μαζί σας

Πιστοποιήσεις

Υπηρεσίες ασφάλειας και προστασίας για Φωτοβολταϊκά Πάρκα

NaniSecurity

Τα φωτοβολταϊκά συστήματα έχουν παρουσιάσει ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Είναι απαραίτητο να υπάρχουν εγκατεστημένα συστήματα ασφαλείας στα φωτοβολταϊκά πάρκα ώστε να προλαμβάνονται και να αποτρέπονται καταστροφικές παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις, καθώς και κλοπές του εξοπλισμού.

nanis security sidebar logo

Κατάστρωση σχεδίου φύλαξης

Η λύση που προτείνουμε είναι η εγκατάσταση συστήματος συναγερμού με ανιχνευτές, κύκλωμα CCTV με κάμερες και καταγραφικά. Έτσι μπορούμε να έχουμε real time παρακολούθηση της εγκατάστασης. Επίσης, μπορούμε να συνδέσουμε το σύστημα συναγερμού με το Κέντρο Λήψης Σημάτων μας. Η NaniSecurity διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη φύλαξη φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων.

Σε περίπτωση λειτουργίας φωτοβολταϊκού πάρκου μεγάλης ισχύος και αντίστοιχης έκτασης, καθώς και στην περίπτωση που πολλά μικρότερα πάρκα, είναι εγκατεστημένα σ’ένα σημείο μιας συγκεκριμένης περιοχής, είναι πρόσφορη η λύση φύλαξής τους, τη μεν νύχτα, με διάθεση φύλακα (στατική φύλαξη), ο οποίος θα μπορεί να παρακολουθεί τις κάμερες από τοπικό κέντρο και θα επεμβαίνει αναλόγως, συντρεχούσης περιπτώσεως, τη δε ημέρα, με απομακρυσμένη ηλεκτρονική παρακολούθηση.