Επικοινωνία : (+30) 2410 555 555
Γλώσσα :
nanis security

Επικοινωνείστε μαζί μας
για να ζητήσετε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει

2410-555555
6948-068740

ή στείλτε μας email στο

Αρμόδιος θα επικοινωνήσει
άμεσα μαζί σας

Πιστοποιήσεις
24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων Nanis Security

24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων

Η Nanis Security υποστηρίζεται από ηλεκτρονικό Κέντρο Λήψης Σημάτων συναγερμού, το οποίο δέχεται ψηφιακά σήματα επείγουσας ανάγκης από το σύστημα συναγερμού, που είναι εγκατεστημένο στο χώρο των πελατών μας.

Οι χειριστές του κέντρου, είναι άτομα με άρτια κατάρτιση και εμπειρία, οι οποίοι αξιοποιούν τα σήματα μέσω των μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, του Σταθμού.

Συγκεκριμένα, τα σήματα που λαμβάνει το Nanis Security - Κέντρο λήψης Σημάτων

και οι αντίστοιχες υποχρεώσεις, έναντι των συνδρομητών της, είναι:
nanis security sidebar logo
ΣΗΜΑ ΔΙΑΡΡΗΞΗΣ

Μετά την άμεση επέμβαση του περιπολικού μας, ειδοποιείται η Άμεση Δράση (100) και το Τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, ο συνδρομητής, καθώς και τα τηλέφωνα άμεσης ανάγκης που ο ίδιος έχει δηλώσει για την άμεση ενημέρωσή του.

ΣΗΜΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ

Ειδοποιείται αμέσως η Πυροσβεστική υπηρεσία καθώς και ο συνδρομητής στα δοθέντα από αυτόν τηλέφωνα. Το περιπολικό άμεσης επέμβασης της Nanis Security θα είναι ήδη εκεί, ώστε όπου χρειασθεί ο κατάλληλα εκπαιδευμένος περιπολάρχης να βοηθήσει τις Αρχές.

ΣΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ

Ο συναγερμός στον προστατευόμενο χώρο είναι σιωπηλός, δίνεται σε επείγουσα ανάγκη προσωπικής απειλής, με το πάτημα ενός ειδικού μπουτόν και το σήμα που λαμβάνει η Nanis Security αξιοποιείται επεμβαίνοντας άμεσα και ενημερώνοντας την Άμεση Δράση.

ΣΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Μόλις δοθεί το σήμα με το πάτημα ειδικού μπουτόν, το οποίο μπορεί να είναι και ασύρματο, κατάλληλα εξοπλισμένο περιπολικό καταφθάνει και ειδοποιούνται άμεσα όλα τα τηλέφωνα ανάγκης που έχουν δοθεί στη Nanis Security από το συνδρομητή (προσωπικός γιατρός, συγγενικά πρόσωπα, ασφαλιστική εταιρία κ.τ.λ.)

ΣΗΜΑ ΠΤΩΣΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Ειδοποιείται ο τεχνικός του συστήματος και γίνεται αντικατάσταση των μπαταριών με δαπάνη του συνδρομητή.

ΣΗΜΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Ενημερώνεται ο συνδρομητής δύο ώρες μετά τη λήψη του σήματος. Το σύστημα συναγερμού έχει αυτονομία λειτουργίας, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, 10-12 ώρες.

ΣΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ – ΔΟΚΙΜΗ

Ειδοποιείται ο τεχνικός και γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση του συστήματος.