Επικοινωνία : (+30) 2410 555 555
Γλώσσα :
κοπή πίτας 2019 NaniSecurity

NaniSecurity έκοψε την πίτα για το 2019

Η NANIS SECURITY έκοψε την πίτα της, ευχόμενη σε όλους, ευτυχισμένο & δημιουργικό το 2019

το παρόν δημοσιεύτηκε 25.01.2019 στην εφημερίδα ελευθερία

Την πίτα της έκοψε για το 2019 η NaniSecurity το προηγούμενο Σάββατο στο «ERMIS ESPRESSO BAR», ανάμεσα σε πολλούς φίλους και συνεργάτες.  Η βραδιά έκρυβε πολλές εκπλήξεις, με τον πρώτο εκ των επτά(7) τυχερών που βρήκαν το φλουρί, να κερδίζει ένα σύστημα συναγερμού τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και τους  υπόλοιπους έξι(6) να κερδίζουν πλούσια δώρα, συνεισφορά συνεργατών της, από το κατάστημα “DRAKOTOS”, ” J.D. WELLNESS & SPA”, και τη σχολή χορού “BURN THE FLOOR”.

Η NANIS SECURITY ιδρύθηκε το 2011, με έδρα τη Λάρισα και επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Αποτέλεσμα της προσφοράς ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων, σε συνδυασμό με τις προσαρμοσμένες στη δύσκολη οικονομική συγκυρία τιμές της, είναι η συνεχής ανάπτυξή της σε σύντομο χρονικό διάστημα, τόσο στην Στερεά Ελλάδα, όσο και στην Βόρεια επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της ,με το χαμηλότερο δυνατόν κόστος προς την κοινωνία.

Ενδεικτικά,  ανάμεσα από τους διάφορους μέχρι τώρα,  ιδιωτικούς και δημόσιους Φορείς, Οργανισμούς, Συνδέσμους κ.λ.π, που την έχουν εμπιστευτεί, είναι: Η BONATTI-J&P AVAX κοινοπραξία κατασκευής του Διαδριατικού Αγωγού (Trans Adriatic Pipeline – T.A.P., ένα έργο κατασκευής αγωγού φυσικού αερίου, ο οποίος θα μεταφέρει φυσικό αέριο από την περιοχή τη Κασπίας στην Ευρώπη), το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, το Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας, η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε., η J&P AVAX , η Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Μαγνησίας, η ΠΑΕ ΑΕΛ κ.α._