Επικοινωνία : (+30) 2410 555 555
Γλώσσα :

Σεμινάριο για την αθλητική βια

Η NANISECURITY, στα πλαίσια των υποχρεώσεων της ΠΑΕ να προσλαμβάνουν πιστοποιημένες Ιδιωτικές Εταιρείες Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας(Ι.Ε.Π.Υ.Α), για την εφαρμογή μέτρων ευταξίας των γηπέδων, ανέλαβε την παροχή των εν λόγω υπηρεσιών, βάσει σύμβασης που υπέγραψε με την ΠΑΕ ΑΕΛ, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018 και για όλους τους αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλου, στο γήπεδο A.E.L F.C ARENA.

2.  Πρόκειται για την εταιρεία, με ραγδαία ανάπτυξη στον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλειας, που περιλαμβάνει στο χαρτοφυλάκιό της, μεταξύ των άλλων την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε και τον Trans.Adriatic.Pipeline(T.A.P) , δηλαδή συμβόλαια που θα ζήλευαν και οι μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας.

3.  Για σήμερα (25.08.2017) και την προσεχή Πέμπτη(31.08.2017) στην αίθουσα συνεντεύξεων του  A.E.L F.C ARENA και κατά τις ώρες 09:00-14:00 η NANISECURITY έχει προγραμματίσει εκπαιδευτικό σεμινάριο, με αντικείμενο την προστασία του αγωνιστικού χώρου, την πρόσβαση του κοινού στο γήπεδο και τις εξόδους εκκένωσης, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, τον έλεγχο των εισιτηρίων στις εισόδους, την σωματική έρευνα των εισερχομένων στο γήπεδο φιλάθλων, καθώς και τη διαχείριση έντασης-κλιμάκωσης κρίσης, κατά τη διεξαγωγή των αγώνων.

4.  Θα παραστούν και θα μιλήσουν, ο Δ/νων Σύμβουλος της ΠΑΕ κ. Σ. Μάρκου, ο εκπρόσωπος της Διοίκησης της “ΓΗΠΕΔΟ Α.Ε” κ. Μίμης Τσακμακίδης, εκπρόσωποι της Δ/νσης Αστυν. Λάρισας και της Π.Υ. Λάρισας, αλλά και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Δημήτριος Νάνης.

5. Ευχή όλων, η νέα ποδοσφαιρική περίοδος να σηματοδοτήσει αγώνες χωρίς βία και επεισόδια στα γήπεδα.

Η NANISECURITY , βεβαιώνει ότι θ’αναταποκριθεί απόλυτα στις απαιτήσεις της αποστολής της.