Επικοινωνία : (+30) 2410 555 555
Γλώσσα :

Η NANIS SECURITY υπηρετεί την κοινωνία προστατεύοντας το Περιβάλλον

NaniSecurity Serving the Community, Saving the Environment

υπηρετεί την κοινωνία προστατεύοντας το Περιβάλλον

Η NANIS SECURITY ιδρύθηκε το 2011, με έδρα τη Λάρισα και επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Αποτέλεσμα της προσφοράς ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων, σε συνδυασμό με τις προσαρμοσμένες στη δύσκολη οικονομική συγκυρία τιμές τηςείναι η συνεχής ανάπτυξή της σε σύντομο χρονικό διάστημα, τόσο στην Στερεά, όσο και στην Βόρεια Ελλάδα επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της, με το χαμηλότερο δυνατόν κόστος προς την κοινωνία “ Serving the Community,

Πρωταρχικό της μέλημα, είναι η υπηρεσία στην κοινωνία σώζοντας το Περιβάλλον. «Serving the CommunitySaving the Environment”.

 

Η NANIS SECURITY πέραν των άλλων είναι πιστοποιημένη και από τον Q-CERT σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2015 για την ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, μέσω του οποίου λαμβάνει σταδιακά όλα τα προαπαιτούμενα μέτρα με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος “Saving theEnvironment.

Ήδη το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού της έχει εκπαιδευτεί ανάλογα (αποσκοπώντας στην ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης), καθώς και ο στόλος οχημάτων της έχει εκσυγχρονιστεί (αύξηση ενεργ. & παθητ.  ασφάλειας, εκπομπή χαμηλών ρύπων κ.λπ) προσθέτοντας μάλιστα σε αυτόν έξι (6) ηλεκτρικά δίκυκλα (βλ.φωτ.), μοιρασμένα στις περιοχές δράσης της και τα οποία ταυτόχρονα προσθέτουν στη δράση αυτής, πιο ευέλικτη και πιο γρήγορη Άμεση Επέμβαση (Α.Ε.), με ελάχιστους ρύπους. Τα παραπάνω έχουν αυτονομία 70 χλμ ανά φόρτιση (με επεκτάσιμη μπαταρία) καταναλώνοντας 1 ευρώ/100χλμ ηλεκτρικού ρεύματος.

Ευελπιστεί σύντομα ότι, όλες οι ανάγκες της εποχούμενης περιπολίας στα αστικά κέντρα, θα καλύπτονται από οχήματα ελάχιστης περιβαλλοντικής ρύπανσης.

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με όλο το προσωπικό της (Διοικ. Στελέχη – Ιδ. Φύλακες -Τεχν. Τμήμα)

Όλο το προσωπικό της εκτός από την προβλεπόμενη από το Νόμο άδεια αντιστοίχως (Διοικ. Στελέχη – Ιδ. Φύλακες – Τεχν. Τμήμα), εκπαιδεύεται τακτικά, τόσο σε θεωρητικό επίπεδο (Μνημόνια Ενεργειών, ‘Α βοήθειες, Σχέδιο Εκκένωσης, Αντιμετώπιση Αθλητικής Βίας κ.λπ), όσο και σε πρακτικό, μέσα από ειδικά σεμινάρια (θεωρία + ασκήσεις) σε σύγχρονες εγκαταστάσεις της, αλλά και στο πεδίο (βλ.φωτ.), τα οποία πραγματοποιούνται υπό την εποπτεία του πλέον έμπειρου σε θέματα ασφαλείας (Δ/ντή – Συμβούλου Ασφαλείας της NS, πιστοποιημένου εκπαιδευτή ενηλίκων) και υπό την αιγίδα ειδικών διαπιστευμένων Φορέων και κρατικών Υπηρεσιών (ΚΕΕ.Α., ΕΛ.ΑΣ., Π.Υ. κ.λπ).