Επικοινωνία : (+30) 2410 555 555
Γλώσσα :

Η NANISECURITY βραβεύει Στελέχη της

Η NANIS SECURITY βράβευσε ανάμεσα σε πολλούς φίλους και συνεργάτες της, στελέχη που αρίστευσαν για τη χρονιά που πέρασε, τα οποία συγκέντρωσαν βαθμούς στην ανώτερη βαθμίδα, από 80-100% στο εσωτερικό της σύστημα αξιολόγησης «Point System NS».

Τα βραβεία αφορούν ηθικές και υλικές αμοιβές, όπως ειδικές μνείες ικανότητας, δωροεπιταγές από αξιόλογους συνεργάτες μας, όπως τα καταστήματα “DRAKOTOS”, ”J.D. WELLNESS & SPA”, τη σχολή χορού “BURN THE FLOOR”, αλλά και Μέσα Ατομικής Προστασίας, συμπεριλαμβανομένου αλεξίσφαιρων γιλέκων σύμφωνα με όλα τα σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας.

Σύστημα αξιολόγησης «Point System NS»

Η NANIS SECURITY με σκοπό την αξιολόγηση του προσωπικού της, θέλοντας να δώσει ευγενή κίνητρα αποδοτικότητας καθόρισε ειδικό σύστημα αξιολόγησης «Point System NS», σύμφωνα με το οποίο θα συγκεντρώνονται βαθμοί και μηνιαίως, αλλά και στο τέλος κάθε έτους, θα βραβεύεται το καλύτερο στέλεχος, ηθικά, αλλά και υλικά.

Στοιχεία που θα αυξάνουν την αξιολόγηση – βαθμολόγησή του (θετικά), θα είναι η υπηρεσιακή του απόδοση (σωστή στολή, γνώση μνημονίου ενεργειών – έκτακτων εντολών, επαγγελματική ευγένεια, παρατηρητικότητα, συνέπεια, κ.λ.π), καθώς και η αποτροπή αποδεδειγμένου υψηλού κινδύνου απόπειρας αξιόποινης πράξης με προφανή κίνδυνο της ζωής του. Επίσης, το αποτέλεσμα γραπτών εξετάσεών του, κατά τις θεωρητικές ασκήσεις αλλά και πρακτικές (Σεμινάρια της NANIS SECURITY στις κατάλληλες αίθουσές της σε συνεργασία με φορείς, όπως το Κε.Με.Α, ΕΛ.ΑΣ, Π.Υ κλπ) θα προσθέτουν ή αφαιρούν (πόντους) από την συνολική του βαθμολόγηση.
Η NANIS SECURITY ιδρύθηκε το 2011, με έδρα τη Λάρισα και επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα

Αποτέλεσμα της προσφοράς ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων, σε συνδυασμό με τις προσαρμοσμένες στη δύσκολη οικονομική συγκυρία τιμές της, είναι η συνεχής ανάπτυξή της σε σύντομο χρονικό διάστημα, τόσο στην Στερεά Ελλάδα, όσο και στην Βόρεια επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της, με το χαμηλότερο δυνατόν κόστος προς την κοινωνία.

Ενδεικτικά, ανάμεσα από τους διάφορους μέχρι τώρα, ιδιωτικούς και δημόσιους Φορείς, Οργανισμούς, Συνδέσμους κ.λ.π, που την έχουν εμπιστευτεί, είναι:

  • Η BONATTI – J&P AVAX κοινοπραξία κατασκευής του Διαδριατικού Αγωγού (Trans Adriatic Pipeline – T.A.P., ένα έργο κατασκευής αγωγού φυσικού αερίου, ο οποίος θα μεταφέρει φυσικό αέριο από την περιοχή τη Κασπίας στην Ευρώπη),
  • η 5η Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας,
  • το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας,
  • το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας,
  • η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.,
  • η J&P AVAX,
  • η Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Μαγνησίας,
  • η ΠΑΕ ΑΕΛ