Ελεύθερος Χρόνος και Τουρισμός

Nanis Security - Ελεύθερος Χρόνος και ΤουρισμόςΗ Nanis Security παρέχει υπηρεσίες ασφάλειας και προστασίας για:

  • Διάφορους αγώνες, οπουδήποτε και αν  λαμβάνουν χώρα (γήπεδο-υπαίθριο χώρο, κλπ), όπως ποδοσφαιρικοί, καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης κ.ά.
  • Συναυλίες μουσικών συγκροτημάτων ή διάσημων τραγουδιστών, όπου και αν αυτές θα πραγματοποιηθούν
  • Σκηνές θεατρικών παραστάσεων
  • Χώρους – αίθουσες κινηματογράφησης
  • Πολιτικές συγκεντρώσεις
  • Εκδηλώσεις εορτών, διαφόρων γεγονότων, είτε κοινού, είτε ιδιωτικές
  • Εμπορικές εκθέσεις

Κατάστρωση σχεδίου φύλαξης

Οποιαδήποτε στιγμή, η NaniSecurity είναι σε θέση να προστατεύσει ένα γεγονός, όπως μια συναυλία, έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, την οργάνωση ενός θεατρικού έργου, μία πολιτική συγκέντρωση, κ.α, με απώτερους σκοπούς, από τη μία την κερδοφορία της διοργανώτριας εταιρείας, και από την άλλη, το κοινό που έχει πληρώσει, να απολαύσει ένα τέτοιο γεγονός.

Κάθε γεγονός, αντιμετωπίζεται ως ξεχωριστό. Εντοπίζοντας τις ιδιαιτερότητες του, το μέγεθός του, το πού λαμβάνει χώρα, κ.α, καταστρώνεται ένα σχέδιο φύλαξης, ουσιαστικό, οικονομικό, και όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικό.

Το τελευταίο, και σημαντικότερο στάδιο του σχεδίου φύλαξης, είναι η επιλογή του κατάλληλου προσωπικού, που με κριτήριο, μεταξύ άλλων, την εκπαίδευση και τις επιδόσεις του σε αυτή, θα επανδρώσει την όλη αποστολή.

Nanis Security - Ελεύθερος Χρόνος και ΤουρισμόςΠεριγραφή

Ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να απολαύσει κανείς τον ελεύθερο χρόνο του. Ωστόσο, σε ένα κόσμο ποικίλων και αυξανόμενων κινδύνων, η δημιουργία και η διατήρηση ενός τέτοιου περιβάλλοντος, είναι μια πραγματική πρόκληση.

Η NaniSecurity , αντιλαμβάνοντας τον παλμό της κάθε εποχής, ηλικιακής ομάδας ή γεγονότος, κατέχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία και διαθέτοντας το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό της, είναι σε θέση να αποτελέσει βασικό συνεργάτη των διοργανωτριών εταιρειών της κάθε εκδήλωσης. Δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον, δίνεται η ευκαιρία στον διοργανωτή να ασχοληθεί απερίσπαστος με το αντικείμενο εργασίας του, επιτυγχάνοντας τον επιδιωκόμενο σκοπό του.